přání
Přidejte produkty do seznamu přání
Greus je velkoobchodním dodavatelem vybavení a materiálů pro stavbu sauny
0
Moje objednávka
Popis

Pokud chcete vylepšit atmosféru svých lázní, solné jeskyně nebo solné místnosti, hledejte cihly a dlaždice z himálajské růžové soli.

Tyto vysoce kvalitní výrobky s jednostrannou povrchovou úpravou jsou vyrobeny z nejčistší formy růžové soli, která pochází ze srdce Himálaje.

Nejenže nabízejí jedinečnou a krásnou estetiku, ale poskytují také četné zdravotní výhody, včetně zlepšení dýchacích funkcí a snížení hladiny stresu.

Kromě toho, že naše cihly a dlaždice z himálajské růžové soli mají krásné a zdraví prospěšné vlastnosti, jsou neuvěřitelně všestranné a lze je použít v různých aplikacích. Naše výrobky jsou vhodné pro celou řadu velkých i malých projektů, od budování ohromujících solných stěn až po vytvoření klidné solné místnosti. A díky našemu závazku ke kvalitě si můžete být jisti, že dostáváte to nejlepší z nejlepšího.

 Kontaktujte nás ještě dnes, abyste se dozvěděli více o našich možnostech soukromého značení a dopravy a abyste si mohli objednat.

Himalájská sůl cihla 200*100*50

Položka TILE8x4x2
Na skladě
€4.00
Přihlaste se do
přidejte položku do svého seznamu přání
Barva
Rychlá objednávka
Charakteristika
Velikost (mm) 200x100x50
Materiál Himalájská sůl
Země původu Pákistán
typ cihla
zpracování hladký
Nová recenze nebo komentář
Přihlásit se
Ohodnoťte produkt
Poslat
Záruka

Záruka od výrobce 1 až 3 roky.

Nahoru

Dbáme o vaši soukromí

Tento web používá soubory cookie pro marketingové a statistické účely, jakož i pro zajištění bezpečného a optimálního provozu webu. Toto můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" udělujete souhlas s použitím souborů cookie. Více informací naleznete na stránce Uživatelské smlouvy.